Erik Mathias 1 år!!!!

Om dere er interesert i å lese om mitt år med tantebarnet, les nederst ;)


Jeg fulgte med alt under graviditeten til min søster. Håpet sterkt på at du skulle bli en jente, men ble selfølgelig glad uansett hvilket kjønn du ble. Jente eller gutt. Jeg lå ofte å bare lyttet på magen, for å høre om du var i live der inne. Husker at du en gang sparket meg i øret. Magen ble etterhvert bare større og større, og søster fikk strekkmerker. Tilslutt skulle du ut.

Tiden flyr avsted... Kan huske så godt da jeg satt i baksete på bilen på tur til sykehuset for å se deg for 1. gang. Var utrolig spent og alt ble som forventet! Jeg fikk holde deg i armene mens du sov så søtt. Jeg studerte deg, så etter likheter mellom deg og foreldrene dine og deg og meg. Jeg hadde med meg en bamse til deg, men jeg husker ikke hvordan den så ut, siden jeg bare var opptatt av deg. 2. gang vi kom på besøk hos deg på sykehuset fikk jeg skifte på deg, og mens jeg sto og skiftet bleie opnet du øynene, så jeg fikk se din nydelige øyenfarge. Senere fikk jeg lov å være barnevakt for deg, og alt du gjorde var å sove på brystkassen min. Jeg fikk også prøve å lage grøt til deg mens din mor og far var borte, den likte du godt. Med tiden begynte du å leke litt mer, og du kunne ligge på gulvet å se på playhouse disney. Første gang du klarte å gynge deg selv i vippestolen var også et stort øyeblikk som måtte filmes! Å feire julen sammen med deg var stort, selv om over halvparten av gavene under treet var til deg. 

Plutselig ble huset som mamma'en din og pappa'en din lagde, ferdig. Og dere kunne flytte inn. Du lærte etterhvert og komme deg opp på knærne slik at du kunne krype. Du var veldig interessert i blomstene til din mor og ordet "nei!" ble ofte brukt. Det ble stadig mer vanskelig å få deg til å sove om kvelden, men heldivis er jeg bare tante, så jeg slipper det som er værst. Etter en stund med kryping begynte du å reise deg ved bordet. Det ble noen knall og fall pga. det, men du overlevde. Så begynte du å gå, noe som var vanskelig i starten, men du fikk fort teken på det. Du er nå ett helt år, å kan nesten løpe. Du kan si ordene "mamma", "pappa" og "tante". Du kan også vinke, og blunke. Du kan vise hvor stor du er, og du kan klappe. Du kan spille på leppa, og du kan "kjøre bil med munnen"! Latteren din er det beste jeg kan høre når jeg kommer på besøk, og at du kommer mot meg mens du sier "tætæ"(tante) er det beste synet. 

Alt i alt vil jeg si at du er det beste som har skjedd i denne familien for meg, og jeg elsker deg av hele mitt tante-hjerte <3 håper dagen idag har vært utrolig gøy for deg, og jeg vet at mamma'en og pappa'en din har gjort så godt de kunne for å gjøre den best!  

Sov godt i natt <3

2 kommentarer

Lillych

29.aug.2011 kl.21:22

så utrolig søtt<3

Siw

31.aug.2011 kl.07:28

Søteste jeg har sett <3

Skriv en ny kommentar

Susanne

Susanne

15, Hemnes

15 år. Ikke med på fotball, håndball eller noe sånt. Kjeder meg for det meste, så det er godt og ha en data og en tv ^^

Kategorier

Arkiv

hits